Hjem - Lions Ishøj

Kræmmermarked

Vestegnens Kræmmermarked, der har været en fast årlig begivenhed siden 1989, arrangeres af Lions Ishøj.

Markedet holdes hvert år ved Ishøj Landsby fra fredag til søndag i uge 33.
På Vestegnens Kræmmermarked er der rig mulighed for at gå på jagt blandt de mange kræmmerstader og finde lige netop det, man ikke kan undvære i de fristende nye og gamle varer. Mere end 450 stadeplader er fordelt på 200 kræmmere.
Kræmmermarkedet dækker et stort opland og bliver besøgt at mere end 20.000 gæster.
Der er underholdning og aktiviteter for alle. Både noget, som familien kan samles om og nogle gange selv deltage i, og andet, som primært er rettet mod enten børnene, de unge eller den voksne aldersgruppe. Oversigter med steder, tider og aktiviteter findes centralt flere steder på markedspladsen.

De engagerede medlemmer får hjælp af et stort antal frivillige ildsjæle, som er med til at gøre kræmmermarkedet til en god oplevelse og en velbesøgt succes. Uden disse hjælpere kunne markedet ikke gennemføres.

Hele overskuddet går til humanitært arbejde.

Du kan læse meget mere om Vestegnens Kræmmermarked på hjemmesiden vestkm.dk

Eller ved et klik på billedet herunder.

Følg Vestegnens Kræmmarmarked på