Lions IshøjForsideKlubbenVi støtterAktiviteterLinks  
  
Vil du have teksten på vores hjemmeside læst højt, kan du hente et lille gratis program på www.adgangforalle.dk
Klub nyheder RSS-feed
Hvad er RSS?


NY AKTIVITET
Som noget nyt afholder Lions Ishøj et halmarked primo marts 2019

>> Læs mereKlik her for besøge Nextwave

LIONS Ishøj - en del af
en verdensomspændende bevægelse


LIONS Ishøj blev chartret 26. november 1971 med LIONS Hellerup som moderklub. Klubben er det lokale led i en verdensomspændende humanitær bevægelse med ca. 1,4 mio. medlemmer. LIONS Ishøjs baggrund og formål er nærmere beskrevet nedenfor.

 

Vi er i dag 19 medlemmer i LIONS Ishøj. Fremadrettet har vi ikke noget imod at blive flere - yngre personer skal være yderst velkommen.
 

Vores fornemste opgave er at indsamle penge ved forskellige aktiviteter, som skal bruges til humanitære formål lokalt, nationalt og internationalt.

 

Pengene til vore donationer er i de senere år rejst fortrinsvis ved klubbens  store, årlige aktivitet: Vestegnens Kræmmermarked.

 

Vi er alle travle og engagerede folk, så vi er optaget af, at det ud over at tjene et humanitært formål samtidigt skal være både sjovt, lærerigt og berigende at være med i LIONS Ishøj.

 

Forberedelse af/til aktiviteterne fortrinsvis sker i udvalgene således, at klubmøderne kan bruges til mere overordnede opgaver, diskussioner og til eventuelt andre aktiviteter, som kan berige fællesskabet.

 

FØLG OS PÅ FACEBOOK: https://facebook.com/lions2635 

 

 

     

 

 

 

 

 

 

Klik her for at downloade klubbens persondatapolitik eller kontakt klubbens sekretær.

 

 

 

 
Klik her for at sende en mail til Lions Danmark