Lions Ishøj

ForsideKlubbenVi støtterAktiviteterLinks

Vil du have teksten på vores hjemmeside læst højt, kan du hente et lille gratis program på www.adgangforalle.dk
Klub nyheder RSS-feed
Hvad er RSS?

NY AKTIVITET
Som noget nyt afholder Lions Ishøj et halmarked primo marts 2019

Klik her for besøge Nextwave

Bliv medlem af LIONS Ishøj

For at blive medlem af LIONS Ishøj skal man normalt have en vis tilknytning til lokalområdet ved enten at bo, have familie eller arbejde der. Der er ingen aldersbetingelser, men klubbens målgruppe er personer mellem 35 og 65 år. Klubben har i øjeblikket kun mænd som medlemmer.
Dernæst skal man i princippet "accepteres" af klubbens medlemmer, dvs. man skal indstilles af mindst ét Lions medlem. Hvis ingen af medlemmerne har en begrundet indsigelse, bliver man inviteret til et møde, hvor man får mulighed for at mødes med alle medlemmerne og at præsentere sig selv. Efter at have deltaget i et par klubmøder eller tre som gratis gæst, bliver man optaget i klubben som medlem.

Medlemskab af LIONS Ishøj er samtidig et medlemskab af alle ca. 46.000 klubber fordelt over hele verden. Man har således mulighed for at deltage i andre klubbers møder, såvel her i landet som i udlandet. Medlemskabet koster p.t. 1.300 kr. halvårligt i kontingent, som bl.a. dækker middagen på vore klubmøder og administrationsomkostninger.

Der afholdes i perioden august til juni 11 klubmøder, som foregår i Tranegårdens beboerlokale, hvor der er fællesspisning inden mødet. Derudover kan der forekomme virksomhedsbesøg, besøg på offentlige institutioner, udflugter o.l. Ved disse møder deltager ofte medlemmernes ægtefælle/samlever - de såkaldte Lionesser.

Udover at bidrage til at indsamle penge til humanitære formål lokalt og internationalt, får man et bredt socialt venskab og en god omgangskreds, idet bestyrelsesmøder og flere udvalgsmøder foregår på skift hos medlemmerne privat.

Er dette noget, der har vakt din interesse, og ønsker du at yde en social indsats, samtidig med at du har det sjovt, er du velkommen til at kontakte klubben for yderligere oplysninger.

Mangler du et godt netværk, eller ønsker du
at bruge en aften om måneden på humanitært
arbejde, så meld dig ind i LIONS Ishøj

Klik her for at sende en mail til Lions Danmark